"Följ mig, så skall jag ska göra er till människofiskare."

 

Vad är lärjungaskap? Varför har lärjungaskap blivit ett svårt ord i Sverige idag? Hur kan vi läsa ordet och varför bör vi göra det? Hur får jag en sann relation med Jesus som är äkta både i min ensamhet och bland människor? Varför är det sådan kamp med att ge hela sitt liv för Jesus?

Det finns många ungdomar idag som ropar efter att någon ska gå med dem i livet och få stöd och uppmuntran till att leva ett liv överlåtet till Jesus. Vi vill uppmuntra till ett sant kristet liv. Vår förhoppning är att det leder till iver för hans församling och till de som ännu inte har hört evangeliet.

Vi vill att det ska finnas en plats där man ska få ställa svåra frågor. Där man kan få mod att leva med Jesus mitt i vardagen, oavsett om det är en kamp eller om livet känns lätt. Vi är inte på något sätt fullkomliga eller experter på. Men vi har en längtan att få göra lärjungar och att få vara med och ge hopp, tröst och uppmuntran till de som behöver det. Därför har vi valt att göra allting genom relationer, där vi ses både spontant och planerat. Det blir en hel livsstil.
Allt gör vi av frivilligt engagemang.

 Välkommen till IBelieve!

Stäng meny